View Single Post
Staro 25.02.2010., 19:39   #2862
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nije da ja nisam zadovoljan. Zanima me kakvu će oni karticu dobiti od proizvođača. Oni su meni dali karticu od drugog proizvođača, a od ovog prvog će dobiti neku karticu u vrijednosti 2650. I onda mi kažu da moram čekat 3 mjeseca da dobijem tu karticu, oni mi nude karticu sada odma od 1200kn bez da je ovu moju karticu itko pregledao, znači za pokvarenu karticu ja dobivam novu od 1200kn, pa koja je pobogu njihova računica u tome, jesam ja glup ili šta. Baš me zanima jel tvornica daje novu karticu u vrijednosti stare ili daje novu bolju od ove prije.

Ovo su mi oni rekli: Ako šaljemo karticu u tvornicu oni će promjeniti memorijski čip i dobit će te repariranu karticu, i onda mene nagovaraju da uzmem onu koji oni nude jer je to kao njihova dobra volja. Na moje pitanje šta će oni s karticom prvo su rekli da je neće slat nigdje jer im se ne isplati i onda nakon mojeg inzistiranja da pričam s direktorom rekao mi je da će ipak vjerojatno slati i dobiti novu iz tvornice u toj vrijednosti koliko je i plaćena ova. Problem je jedini što ja moram čekati 3-4 mjeseca tako su oni rekli da dobijem novu karticu, ili da sad odma uzmem ovu koju oni nude. Ja sam uzeo ovu sad jer mi treba.

P.S. onaj ko je izmislio "razumni vremenski rok" dabogda ti se pokvarilo sve u kući i moro čekat razumni vremenski rok od 3-4 mjeseca.
timmy je offline   Reply With Quote