Citiraj:
Autor Visage
Pomoc da, ali upomoc za mene kad ovo citam. Tota, nisam se nadao ovakvom biseru od tebe 
|
Vjeruj mi zacrvenio sam se. Šturo postavljeno, štur i sam ja.
Citiraj:
Ulazni input modul/board ili citavu plocu (ovisno o tipu) ti bi nasao od "slicnog" modela pa bi ga pripasao svom (tocni model kasnije) Compaqu? Bez instrumenta, bez ikakve dijagnostike, onako od srca grije te na logicko kolo 
Daj budi ozbiljan molim te.
Za nesto sto uopce ne znas (bez dijagnostike) sto je uzrok, cak i da je otisao neki element i dalje je lakse izvrsiti sa novim. Kad netko napise ovakav post, onda ili znas da je jako mlad ili... 
Zato te molim odnesi na servis ako ti je vazan monitor i postedi se ovakvih ideja. Doduse Tony iz MW-a nema nista protiv da se obogati na ljudima koji napamet nabavljaju utrobu starih CRT-a.
|
Serviser je utvrdio kvar gore navedenog input/output modula, čak je i na oko vidljiva smrt istoga. Nažalost do toga je došlo pri samom spajanju monitora na jednu LGA775 (prije 666) ploču. Meni je rečeno logičko kolo, ali nisam ni slutio. Nije da sam više mlad, tako da slobodno reci.
Očito postavljanje pitanja bez kazne Biblijskih proporcija je postalo luksuz. Inače monitor nije moj, samo sam pomogao poznaniku oko terminologije, pošto je uskočio sa 5.25" Teac za prebacivanje Datensicherung iz '93-te koje također nažalost nije uspješno obavljeno. Po njemu taj Compaq je ispod haube identičan paru Sony-evih 21"-ca koje su mu prošle pod rukom. Koliko je to točno, nije da me i zanima previše.
EDIT: Integrirka je u pitanju, za forumske picajzle.