View Single Post
Staro 25.02.2010., 14:07   #5
chvarko
Beaker

chvarko's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor vecernji Pregled postova
AV ulaz je audio video ulaz ili nešto drugo?
To je to.

Citiraj:
Stisnula sam ponovno taj Tv gore gumbić i ima AV1 i AV2. Na AV1 je trio plus, a na AV2 nema ništa. Piše av2 auto video i tu bi trebao biti taj video, ali ga nema?
Ako na AV1 imaš program (trio plus!?), on mora biti reproduciran sa nekog vanjskog uređaja. AV2 je prazan i pogledaj jel to drugi scart ulaz (mora pisati uz njega) ili je to chinch ulaz (žuti-crveni-bijeli).

Citiraj:
Mislila sam da možda video dvd nije spojen sa televizijom, ali sam vidjela otraga da postoji kabel koji je spojen sa tvom, pa tu nije problem.
Kakvim kabelon je spojen video sa TV-om? (scart ili koaksijalni - ili oboje)
Jel ti antenski kabel (dolazni sa krova) spojen u video ili direkno (samo) u TV

Citiraj:
Vjerojatno video sad nije instaliran na nikakav program, a ja ne znam kako da ga postavim onda na taj av2?
Nemaš programa na videu (na njegovom tuneru) ako video nije spojen na antenu (koaksijalni kabel)

Citiraj:
Imam televizor Sanyo. Star je sigurno 6 godina. Na prošlom tvu sam imala na njemu instalirane te gumbiće na kojima sam mogla nariktavat programe. Na ovom to nemam. I sad ne znam kako to instalirati s daljinskog kojeg jedino imam.
Ako možeš poslikaj situaciju, ubaci na forum i onda će ti se puno lakše moći objasniti.

Zadnje izmijenjeno od: chvarko. 25.02.2010. u 15:25.
chvarko je offline   Reply With Quote