Citiraj:
Autor vecernji
AV ulaz je audio video ulaz ili nešto drugo?
|
To je to.
Citiraj:
Stisnula sam ponovno taj Tv gore gumbić i ima AV1 i AV2. Na AV1 je trio plus, a na AV2 nema ništa. Piše av2 auto video i tu bi trebao biti taj video, ali ga nema?
|
Ako na AV1 imaš program (trio plus!?), on mora biti reproduciran sa nekog vanjskog uređaja. AV2 je prazan i pogledaj jel to drugi scart ulaz (mora pisati uz njega) ili je to chinch ulaz (žuti-crveni-bijeli).
Citiraj:
Mislila sam da možda video dvd nije spojen sa televizijom, ali sam vidjela otraga da postoji kabel koji je spojen sa tvom, pa tu nije problem.
|
Kakvim kabelon je spojen video sa TV-om? (scart ili koaksijalni - ili oboje)
Jel ti antenski kabel (dolazni sa krova) spojen u video ili direkno (samo) u TV
Citiraj:
Vjerojatno video sad nije instaliran na nikakav program, a ja ne znam kako da ga postavim onda na taj av2?
|
Nemaš programa na videu (na njegovom tuneru) ako video nije spojen na antenu (koaksijalni kabel)
Citiraj:
Imam televizor Sanyo. Star je sigurno 6 godina. Na prošlom tvu sam imala na njemu instalirane te gumbiće na kojima sam mogla nariktavat programe. Na ovom to nemam. I sad ne znam kako to instalirati s daljinskog kojeg jedino imam.
|
Ako možeš poslikaj situaciju, ubaci na forum i onda će ti se puno lakše moći objasniti.