Uf što volim ovakve situacije:
Kartica xy kupljena u Optimum računala, plaćena 2650kn, garancija još par mjeseci. Kartica pokvarena. Poslana u Optimum računala prije 20-ak dana, nakon što mi ništa ne javljaju zovem ih jučer cijeli dan. Treba ići u servis New Technology koji je propao. Šalju uvozniku Com Trade. Nakon što sam ih jučer zvao cijeli dan (Optimum) danas me zovu iz tog Com Tradea, da oni moraju slati karticu proizvođaču i da to traje 3 mjeseca. Nude mi karticu xz koja sada košta 800kn i malo je bolja od kartice xy. Nakon polusatne rasprave nude mi karticu xk koja košta 1200kn. Na to sam ja pristao i pitam ih za objašnjenje cijele situacije i kažu mi da su oni na gubitku jer im se ne isplati slati xy (pokvarenu) karticu proizvođaču i da će je oni ostaviti kod sebe, a meni dati xk karticu od 1200kn. Znači oni će meni dati karticu od 1200kn, a ja njima pokvarenu koja ništa ne vrijedi. Sad mi je to jako sumnjivo (zašto bi oni bili na gubitku) i mislim da će oni ipak poslati pokvarenu karticu xy proizvođaču i dobiti neku novu u vrijednosti 2650kn?
Da li sam u pravu i jesam li dobro postupio pristajanjem na ovu karticu od 1200kn?