View Single Post
Staro 19.11.2004., 01:04   #8
MentalHarikiri
Premium
Moj komp

MentalHarikiri's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by Visage
To je sve relativno.

Ti govoris o jednom modelu a ja opcenito o Teac-u.

Teac (Tascam) ima manje patenata u razvoju transporta samo od samog Philipsa (CD1,2,7,13, CDM 1-13)

Ako je stavio Pioneera u ovoj sezoni znaci samo da je donjeo takvu odluku zbog kvalitete i zbog povoljnijeg pristupa.
I on je nesto dao Pioneeru za transpot to je sigurno prije ili kasnije.

Ne sjedim u odboru direktora ni Pioneera ni Tascama ali danas se gleda samo prodaja pa onda kvaliteta.

Ova dva spadaju ipak u kvalitetne pa ipak zadrzavaju prioritet kvalitete, a sto ce staviti unutra to nije vazno, to je samo ekonmizacija ili zajednicki venture.

Teac transporti se nalaze u nekim od najboljih High End transport
uredjajima (Wadia kao jedan)

Nakamichi je jedina firma koja je mislila sama samcata sve raditi ali
sada prodaje samo za Niponce jer jednostavno nema kruha za mase od te njegove kvalitete. Trziste guta cijenu a ne kvalitetu.
pa zapravo TEAC uzima pioneer barem godinu i pol-dvije za svoje DVD-ROM uređaje (za pisače nisam siguran)....tako da mi se to više čini kao jedan duži venture nego kao one-time deal.
što bi im bilo glupo predbacivati jer je Pioneer već duže vrijeme proizvodi najbolje optičke uređaje (u segmentu desktop računala, vjerujem da ima i boljih za profi ili laptop uporabu ili hi-fi itd.)
prije bi im predbacio da pod SKORO istom oznakom modela(TEAC DV-516D) možeš naći i OEM pioneer DVD-121 i OEM Benq DVP-1650S

p.s. Visage ponekad nakon tvojih postova ostanem

MentalHarikiri je offline   Reply With Quote