View Single Post
Staro 24.02.2010., 20:08   #175
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Charmander Pregled postova
kolko sam cuo da XFX nije bas neka kvaliteta (nemojte me sad nabiti na kriz, to sam samo cuo od par frendova), uzmi powercolor i obavezno pazi da imaju gore accelero (vecina ih ima ali nemaju svi: nekoji su stock a nekoji modeli imali zalman sto je isto GG). kao sto pise gore, uzeo sam powercolor hd5750 (ipak nije pcs verzija) i komp mi radi (bar sto se tice buke koja proizlazi iz kucista) kao da sam na integriranoj grafi i pcie utor mi je prazan. gledaj da dobies aftermarket hladenje jer stock (koja god revizija) se dosta cuje a i promjerom su manji pa se analogno tome moraju brze vrtjeti i vise buciti. Vapour-X isto preporuka (mislim da cak najskuplja varijanta kartice ali ako bas MORA biti Sapphire...).

to je moja preporuka.
Neznam da li si ovo što si rekao za XFX, da li se odnosi samo na 5750, ali recimo ja imam XFX 5770 i sasvim sam zadovoljan, imao sam problema sa onim vertikalnim linijama, ali otkad imam 10.2 sve mi je ok, a ionako je taj problem obuhvaćao i Saphire i Gigabyte i ostale tipove kartice... Moja 5770, radi na 40% hlađenja, tiha je, a temperatue u idlu su oko 35C, a oko 60 u opterećenju... tako da, po meni je XFX sasvim ok....
Goranbm je offline   Reply With Quote