Ma samo ti daj,ali nemoj bacati postotke,ako sam ja mačak,zamisli kako će si tek mačići protumačiti. Jedino ako na silu želiš izazvati rasprodaju pentijuma i5 za 700kn, pa da svi prijeđu na Dualkor Celerone.

To je možda plan.
Kad smo kod toga,da,što se igara tiče,usporedio sam na Anandtechu E8400 i i5 750, smiješno. Uopće mi prelazak nije bio potreban,i da nisam sve obavio u parsto kuna,ne bi nikome preporučio prelazak za duplo veće iznose. Primjer prodaja E8400 za 700kn i kupovina i5 750 za 1500kn. Veoma veoma stupid move.
U svemu ostalom osim u igrama,bilo kakva dekodiranja,3D programi,obrada videa,slike,bla bla,tu se kvod zaista isplati. Za igranje,posve je dovoljna i 45nm Wulfdejl serija na 3.2+ ghz i te dvije njihove jezgre.
Baj d vej,CoD5 ti tako radi 90% radi grafe,jer je igra odlično optimizirana.

Proc joj jači od toga ni ne treba,3ghz celer posve dovoljno. Ali nije celer "krivac" za tako "dobar" skor u CoD5. Imao 50fps na celerku ili 60 na nekom Wulfdejlu serije E8xxx, tu se slažem da ti je svejedno.
Makar opet..khm. Šta reći na ovo..imaš na dnu E8400 vs. E1500 celer u par igara. Da ga ne znam kako clockneš,uvijek je debelo ispod.
http://www.anandtech.com/bench/defau...=56&p2=101&c=1