Citiraj:
Autor Neo-ST
Evo malo da pomognem Gjurovskom.
Ovo je od 25. stranice pa do sada:
|
a na kojim serverima nasa ekipa igra ? Ja iskljucivo na onim Eliot Ness HC i eventualno jednom britanskom HC.. Ali mislim da cu se ugl. mimoilazit sa nasim vrlim PCE ratnicima jer ja predstavljam jednoclanu elitnu nocnu postrojbu 'NČ-JNNAD' aka
Nočni
Čuk-
Jedinica za
Nočna
Neslučena
Augmentirana
Djelovanja

Razdoblje operacija; 02 AM - 06 AM, osim nocima kad drzim commando tecaj svojoj curi iz 'vrlo bliske borbe'

No kao i svako 'Oruzije Sudnjeg Dana' ipak trebam support, pa ako ima koji Homo Nocturnae Medic, ili Inzilir sa dobrom hiltovkom koji je voljan chucat samnom u tenku, ili grmu - dok smisljam neslucene taktike kako zgromit moral neprijatelju, neka se prijavi u NČ-JNNAD ured tijekom radnog vremena

Ako bude zainteresiranih, naknadno ce biti objavljeni uvjeti regrutacije i nemoguce okolnosti psihofizickih testova izdrzljivosti. Ne zaboravite - Nočni Čuk wants'
You !
Citiraj:
Autor Michel
Zanima me je li itko od vas još proživljava problem da igra sretno radi i odjednom se ekran zabijeli zvuk nastavi i moram je gasit na process ili resetirat.
|
Dali postoji mogucnost da svi vi koji imate problema sa smrzavanjem i rusenjem imate jos uvijek u settings fajlu forsan DX9 i iskljucen bloom ?
Probajte vratit' na default, i smanjit kvalitetu u opcijama igre, pa onda probat' hoce se "destruction 2.0" nastavljati manifestirati i izvan zamisljenih okvira
Kad se malo razmisli, ima smisla da taj tweak ne radi nakon patcha, jer je vidljivost u igri na takav nacin Neusporedivo bolja nego na automatskim postavkama te predstavlja nepravednu prednost onima koji igraju u takvim uvjetima.