View Single Post
Staro 23.02.2010., 20:37   #872
Constantine
Premium

Constantine's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor bacyc Pregled postova
hebem ti njubove. pet komada kempa na brdu, i jedan pored njih. svi naravno snajmpaju... jedni se malo vozikaju u tenku, a ostali se raspršili po mapi. napredovanje nula. nažalost, tako će biti i kad izađe full igra.

od patcha su mi se fps-i poboljšali, ali mi je zato počelo strašno lagati. nije neigrivo, ali se prilično osjeti.

što se same igre tiče, sviđa mi se, ali ima gluposti koje me jako živciraju. npr. unlockovi. nikako mi nije jasno koji će to k*** u MP-u, pa ne igramo wow. ako uzmem igru za nekih dva mjeseca recimo, prvo moram proći torturu, živciranje i pušenje dok ne otključam bolja oružja i ostale gluposti. kad je tek počela beta, nije mi bio problem potući i par njubova u grupi. onda nisam igrao jedno duže vrijeme, i sad je lagani pušing i od dvojice, a i manje (jednom sam oprašio rafal u leđa, on se samo okrenio i ubio me u trenu).

zašto ne vidim svoj health? jel sam njub pa ne vidim, ili ga nema? nadam se da će srediti server browsing, te srediti realan monitoring pinga, a ne ko sada ping 30 a realno preko 100.
ima ako se nevaram i TDM mode tako da ti snajperi budu igrali na tome vjerovatno.
Constantine je offline   Reply With Quote