View Single Post
Staro 22.02.2010., 23:09   #117
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova

Evo sad mene zanima od vas "Ekspertovaca" kako bi vi postupili, jer svi nam govore sutite i trpite "nevalja se s rogatima bosti", ako su toliko pametni pa nek i nama udjele malo te svoje pameti. Ja sam Graficki Tehnicar Pripreme, i s nama bi u najmanju ruku trebali puno raditi s kompjuterima, ali najgora stvar sto oni sami neznaju. Meni se jedan skolski sat sastoji od 3min pricanja o zadanom zadatku, koji nas trojica odradimo za 15min a ostali su na fejsu i nitko nista neradi. Ja tu sigurno kriv nisam, zna se tko je, a mogu se buniti kom ocu kad su "profesori uvijek u pravu". SREDNJA ŠKOLA je sucks!!! I sad da sam se ja prijavio na Državnu maturu ("sigurno bi prosao"), a nisam nista vjezbao, jer mi se vjezbe sastoje od nekih skinutih videa na netu, 3h predmeta za promjenu boje cipela na nekom tipu (svatko tko malo radit u PS-u zna za koliko je gotov).

mi ovdje mozemo napisati biblije, ali stanje necemo promjeniti preko noci, jer smo vec i navikli na ovako sranje u školstvu (toga ce uvijek biti)
Ja sam se prestao sa time zamarati, jer ionako planiram na faks, a ono što se traži na maturi to imam dobru podlogu, ovo ostalo samo da mi zaključi dobru ocjenu, briga me što se uopće uči iz toga.
I zbog takvih profesora ja sam odlučio na strojarstvo, a ono što mi je oduvijek bio prvi izbor FER sam tek tak reda radi stavio na popis, prije ću na rudarski nego na FER. Jednostavno mi je srednja zgadila bilokakav posao u računalno-elektrotehničkoj sferi i ne želim više slušati nikakve strujne krugove,bistabile, programiranje, mikroupravljače... fuj to