Imaš ih u Konikomu,u Zagrebu,Jankomir - City Center One. Ali sumnjam da će ih dugo biti,razgrabe se svako malo jer vrijede zadnje lipe.
Nabava je da prostiš,za qrc. Kad znaš šta tražiš,neće ti biti teško ispitati sve kanale dostupnosti,od vlastitog lurkanja trgovinama,usmene predaje, isprintanih kataloga,cjenika itd. Ne sjećam se kad sam se po nabavi.net orijentirao,a da je imalo veze sa periferijom.
@ Slash555 : Ne bih osobno išao tako daleko da ih proglasim šrotom,ako gledamo 2.1 klasu do tako,400kn. Ali mislim,opet naravno osobno, da su jako precjenjeni,polovni se daju fino ugrabiti,za 250kn,i toliko realno i vrijede. X530 taman 300kn,350. I to je opravdana investicija onda. Kvaliteta izrade i FDD tehnologija koju implementiraju je sasvim solidna za ogroman broj usera,koji nit su čuli išta bolje,niti im treba išta bolje. Nisam se naslušao Hi-Fe da znam poštenu razliku napraviti,ali mislim bez imalo pretjerivanja što se analogije tiče i pc zvuka,da sam prekaljen i u karticama i bukačima.
Dajem znatnu prednost Divoom-u nad X230,na temelju slušanja i korištenja oba.
Moraš uzeti u obzir,da kada spajaš analogno,ipak presudnu notu odnese zvučna kartica,po meni opet naravno,drugi se ne moraju složiti, Bass na Realtek-u je toliko nakaradan,u smislu neprecizan,da je to strašno. Imam dojam da šalje ravnomjerno Bass na sve satelite što zvuči glasno,štima,ali vrlo apokaliptično. Ni R od Redirectiona u smislu preciznijeg pozicioniranja Bass-a,stišavanja/pojačavanja,nego uvijek je dojam da - nabija,i to jednakom jačinom. Jednostavno gruvalicu/woofer na stol,ili pod yaya,i uživaj. To je Realtek,ni HD im nisu iznimke čipovi,ajd,malo bolje eventualno 889A zvuči od ostatka,i noviji. Ali i to je naspram obične AudigySE zvučne od 100kn apokalipsa.
Nije sve u zvučnicima,kod konačne ocjene.To samo hoću reći,recimo - X230 za 250kn i AudigySE za 100kn je jako lijepa kombinacija i funkcionalna,ali kažem,na temelju korištenja,ovaj Divoom gore ih pomete. Njega sam na SB Live-u koristio i odlično zvuče speakeri,šta je je. Dalekoistočna,jeftina i tiša 2.1 varijanta Z2300/Z5500 rekao bih. Od dizajna nadalje.
3000A isto Genius,vrlo solidna 2.0 kupnja za tu lovu.