View Single Post
Staro 17.11.2004., 23:06   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
a sada ... ja bi CRT bolji ... i recimo 100 Hz i više (osobno sada 19" DELL 1152x864 na 100Hz, mada dosta i na 85 Hz ne znam neki "očni feeling " ). Mali savjet (pobrao od ljudi koji i više od 8 sati bulje u CAD/CAM, 3D, ... moraš "misliti" da trepneš očima ... znam da glupo zvuči ali prilikom rada za monitorom ljudi ne trepću očima (ima veze sa radom i psihom pa automatika ne radi pa s vremena na vrijem "namjerno" trepni, tj. zatvori i otvori kapke da se automatika resetira). Inače oni ozbiljno rade to za "masne" pare i kada im se došećeš sa 21" SONY LCD monitorom (vjeruj mi to je nogometno igralište, doslovno mićeš glavu da nekaj vidiš lijevo i desno) oni ti ili nabiju na glavu to "smće" (njihove riječi) ili ga koriste kao secondary display na kojem drže alate, excel sheetove i natuknivce za ono kaj rade na ovim 21" i 22" Illyamama ... primjetio sam da i mrze trinitrone iz dna duše (one dve "nevidljive" crte im pojedu živce nakon 3 dana ...) ali vole diamondtrone (Mitshubishi) ... ja ti to onako iz iskustva i citiram ljude koji to rade već godinama, to im je posao, struka, kruh svagdanji, ono što im je zaradilo BMW, jahtu, ženu i ljubavnicu svakodnevnu ... mislim i ako opako radiš razmisli o barem još jednom monitoru, oni obično koriste kombinaciju (ovisno o parama), recimo najjeftiniju 17" lijevo 21" sredina 17" desno ... ili oni "opernatiji" 21" + 22" +21" i iza leđa 19", i da da je Matrox ili Quado ili FireGL ili 3Dlabs (tim redom) u pitanju ne moram ti spominjat ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 17.11.2004. u 23:21.
Black Dragon je offline   Reply With Quote