Citiraj:
Autor thedream
|
Uredski Shadow-lija iz Samsung distrikta. DE/FR/UK, pred sami kraj masovne prodaje CRT-a, Samsung je doslovno oblacio more slicnih imena. Samsung je tada carovao kao donator ekrana.
Citiraj:
Autor stuc
ako netko ima bilo kakve veze sa tim tipom ( Zdravkom ) i može pomoć nek se javi na PM
|
Ne treba ti nikakva pomoc. On je lako dostupan u linku koji sam ti dao. Eventualno za potvrdu tvom serviseru, ali ne vjerujem da se to nece moci kod domaceg srediti. Svejedno, na PM sam ti ostavio njegov GSM. Ujutro do 9h najbolje zvati.
Citiraj:
Autor stuc
Užas, zbilja nisam pametan koji monitor uzet ako se ovaj ne popravi, muke isusove.........
|
Pa imamo u podforumu zbilja provjerenih i na zadovoljstvo vlasnika dobrih LCD-a. Pocevsi od Dell 22-ke pa nadalje. Zbilja se ne trebas time zamarati. Dapache, bas bi ti lijepo legao takav Dell i sredjeni Philips natrag na stol. Onda ce tek nastupiti uzitak u Stucovoj sobi
----
Mali OT na tragu teme
Vezano za zracenje/emisije i slicne price, pa valjda smo 5x puta o tome detaljno raspisivali prije koju godinu. Mene puno vise brine militantno usvajanje, odnosno bacanje kojekavih "starih" nacina zbog nejasnih EU normativa/naredbi. Recimo "sparne" zarulje i cinjenica da u HR uopce ne postoji nikakva strategija odlaganje proklete zive koje se nalazi u tim "zdravim" zaruljama. A situacija nije blistava ni vani zbog kolicine koja ce sad nakon zabrane dominirati neko vrijeme. Nije za ovu temu jer bi trebao potkrijepiti linkovima i radovima za sto bas i nisam zagrijan. Ali jos u 60-tima su prokazali na "depresivan" ucinak takvog svjetla na pojedince uredima. Kao pred derivati danasnjih šparuša. Vec samo dulji pogled u takvu zarulju me deprimira i bez toniranja u pokrovu neke lampe - nema sanse da bi mogao tu svjetlost podnjeti oko sebe. Zamjena postoji, ali nije povoljna, no buduci da i biljkama bolje pase, onda nemam neku dilemu zasto mi se gade šparne.
Citiraj:
Autor quantum112
Enivej, novosti o mom slučaju sredinom tjedna. Do onda... 
|
Znaci Eizotu se nadamo u temi