View Single Post
Staro 21.02.2010., 20:57   #280
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
stuc fotka iz tvog predhodnog posta pomalo djeluje kao da je slikano u radnoj sobi mad max-a
Upsput ak ti treba, mogu ti poklonit ovog samsunga 17" sa slike
Sad se prisjećam 99-te, sve isto samo sam imao još manje kućište a i deck se sad fino uklapa

Citiraj:
Autor quantum112 Pregled postova
Kako te služi ta Belinea? Koliko je to incha? Imao sam 15" Belineu 10 20 10 jako dugo, služila me izvrsno i nije izgubila ništa vidljivo na kvaliteti slike tokom godina, izrazito dugotrajni i kvalitetni monitori. Da joj nije stand pukao tokom preseljenja i sad bi se negdje našlo mjesta za nju. Još uvijek imam manual u ormaru, 0.28 dot pitch i shadow mask, hah. To sad izgleda tako bijedno i malo pored ovih većih monitora, ali onda se nije znalo za bolje
Da, to je ta Belinea 10 20 10, radi ko zmaj. Inače je koristim za gledanje tv-a i slika je turbo dobra. Reza 800 x 600 @85Hz, gledam sad sa 50-60cm i vidim sve normalno čitat, jedino što mjesta nemam a i net se promjenio, povećali stranice pa moram mrdat svako malo ljevo-desno. Baš sam probao sa everestom danas pogledat testove za fokus i nevjerojatno da je i u ćoškovima sve čitljivo.

Dobra je, dobra.., a dobio je đabe prije 2-3 godine kad sam servisiro jedan komp. Kaže čovjek nosi to ako trebaš, smeta mi u ormaru. Kad sam je prvi put upalio i vidio koja dobra slika - to u prodaju nikad. Dobro dođe nekad i kao servisni monitor.

Danas sam obilazio sve prijatelje koji imaju lcd-ove i nema šanse da kupim bilo koji, ajd 1440 x 900 još i može proći ali onda grafičku bi moro mjenjat.., gledam dosta filmova i to je meni "masna" slika da ga hebeš. Ako mi ne poprave monitor opet kupujem crt 22 pa makar i 1k kuna dao za njega, sam da je u dobrom stanju.
stuc je offline   Reply With Quote