Citiraj:
Autor Gigi1
Imam ugovor potpisan sa bnet-om, a ne htv-om, a u ugovoru i bnetovom pravilniku poslovanja pod člankom 2-tv usluga nigdje ne piše da oni imaju pravo blokirat emitiranje signala za vrijeme trajanje nekog događaja bio on sportski, kulturni ili bilo kakav drugi.
Tak da mene zapravo nezanima kaj su se oni uspjeli ili neuspjeli dogovorit sa hrt-om, mene samo zanima to da ja placam, a nedobivam ono kaj sam platio
|
Cak i ako to nigdje ne pise, to ti nema nikakve veze.
Ako je HRT platio ekskluzivna prava prijenosa za nesto, na podrucju RH, onda nitko drugi ne bi smio to prenositi u HR, a to ukljucuje i programe dostupne preko Cable i IPTV-a.
Satelit je druga stvar i nemoze se usporedjivati sa Cable i IPTV.
Ako si vec toliko nezadovoljan uslugom, prestani bit njihov korisnik i gotovo.
Evo sta ti pise u ugovoru koji si potpisao i naravno procitao.
Citiraj:
(2) Moguće je da nakladnik određenog programa povremeno kodira određeni sadržaj svog programa ili da, na izričiti
zahtjev nakladnika, B.net bude prisiljen povremeno prekidati distribuciju signala tog nakladnika. B.net ne odgovara za
smetnje u prijenosu programa do kojih dolazi zbog nakladnika programa
(5) Pretplatnik je suglasan i prihvaća da u okviru tehničkih i operativnih mogućnosti B.net sustava postoji mogućnosti da
pojedina Usluga B.neta neće biti dostupna u svako vrijeme. Pretplatnik je tako suglasan i prihvaća da uslijed navedenog
može doći primjerice do prekida u distribuciji TV signala (u odnosu na TV uslugu), do kašnjenja u slanju, odnosno zapri-
manju podataka koji se prenose putem B.netovog sustava (u odnosu na Internet uslugu) te do nemogućnosti uspostave
telefonske veze (u odnosu na Telefonsku uslugu).
|