View Single Post
Staro 21.02.2010., 17:59   #2419
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007

• Sharkoon 1337 Aqua XL podloga (stol)
  • HP 8710p (stol)
  • Microsoft Sidewinder X6 (stol)
  • Veliki zvučnici : Sony SS-MF315 (iza)
  • Mali zvučnici : Sony SS-H501(stol)
  • u kutu slike na prozoru : Gigabyte U7000 usb DVB-t(prozor)

Slika 2

• HP 8710p(stol)
  • Microsoft Sidewinder X6(stol)
  • Veliki zvučnici : Sony SS-MF315(iza)
  • Gigabyte U7000 usb DVB-t(prozor)
  • Powerbook G4(na pojačalu)
  • Creative Xmod(na powerbooku)
  • Sony TA-FE530R(ispod powerbooka )
  • WD My Book 1TB (ispod pojačala )
  • Canon Pixma iP1500(stol)
  • Sennheiser HD200 sluške(na dinovo)
  • Logitech diNovo Edge (na MF315 speakeru)

Sve u svemu hp spojen na male zvučnike jer se stalno miče i ostalo pa je ovako jednostavnije. powerbook (ilitiga musicbook kod mene ) naravno spojen na velike zvučnike...naravno mjuza ide ovim putem : WD 1TB -> Powerbook -> Xmod -> Amp -> Zvučnici

Tako da kad mi se sluša mjuza tu je powerbook a naravno za filmove i ostalo 8710p...
btw možda ćete primjetiti da je gore na tipkovnici ono "U" što je naslon za glavu u autu to je tako da navečer lijepo to stavim oko vrata, zavalim se u fotelju i udri po filmovima i serijama...vjerujte mi preugodno je ovako gledati filmove...kojih 40% ugodnije nego kad je solo uredska stolica

*pazite slike cu cca 500kb pa da nebi bilo...prokleti resizer u paintu uopće nije štedljiv...na xp-u je onaj power tool puno bolje obavljao svoj posao
-->
eto nabavih si sve što mi treba osim mišonje koji je prije par dana na servis otišao pa je podloga prazna...

doduše još bi stolnjak trebalo promijeniti u neku nijansu crne ali eto...za sad je ovako zelenkasto...

Slika 1

• HP 8710p (stol)
  • Microsoft Sidewinder X6 (stol)
  • Veliki zvučnici : Sony SS-MF315 (iza)
  • u kutu slike na prozoru : Gigabyte U7000 usb DVB-t(prozor)

Slika 2

• HP 8710p(stol)
  • Microsoft Sidewinder X6(stol)
  • Veliki zvučnici : Sony SS-MF315(iza)
  • Gigabyte U7000 usb DVB-t(prozor)
  • Powerbook G4(na pojačalu)
  • Creative Xmod(na powerbooku)
  • Sony TA-FE530R(ispod powerbooka )
  • WD My Book 1TB (ispod pojačala )
  • Canon Pixma iP1500(stol)
  • Sennheiser HD200 sluške(na dinovo)
  • Logitech diNovo Edge (na MF315 speakeru)

Sve u svemu hp spojen na male zvučnike jer se stalno miče i ostalo pa je ovako jednostavnije. powerbook (ilitiga musicbook kod mene ) naravno spojen na velike zvučnike...naravno mjuza ide ovim putem : WD 1TB -> Powerbook -> Xmod -> Amp -> Zvučnici

Tako da kad mi se sluša mjuza tu je powerbook a naravno za filmove i ostalo 8710p...
btw možda ćete primjetiti da je gore na tipkovnici ono "U" što je naslon za glavu u autu to je tako da navečer lijepo to stavim oko vrata, zavalim se u fotelju i udri po filmovima i serijama...vjerujte mi preugodno je ovako gledati filmove...kojih 40% ugodnije nego kad je solo uredska stolica

*pazite slike cu cca 500kb pa da nebi bilo...prokleti resizer u paintu uopće nije štedljiv...na xp-u je onaj power tool puno bolje obavljao svoj posao
Red Dwarf je offline   Reply With Quote