View Single Post
Staro 21.02.2010., 16:00   #185
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Ti i svi ostali razočarani niste očito ni skužili kako ga Mirko nije ni htio ozlijediti koliko je tip bio slab,i jadan...to se totalno kužilo,da je Mirko htio mogao ga je nokautirat u prvih 20 sec borbe...tek kasnije kad je vidio da je ovaj uporan i da ne odustaje,zabio ga je u parter dolje i riješio borbu.
I ja sam to mislio, ali nije mi djelovao poletno, kažem bilo bi mi drago da je Rothwell nastupio.
Citiraj:
A Minotaur,jbg,protivnik je imao muda...mnogi se ne usude napadat kako je Velasquez napadao,sve je u psihi...kad pokažeš muda,onda se ovaj drugi malo distancira,primiri,a kad pokažeš oprez (pretjeran) i strah,daješ protivniku psihološku prednost...
Pa minotaur čeka priliku i to je to. Valasquez ima 7-0 i stalno napada, jednostavno to je njegov stil. Meni se jako borba svidila
Citiraj:
isto tako je i silva pobjedio...ništa ništa ništa,i na kraju napad i ovaj englez se sav izbezumio,pao,dobio par udaraca i gotova borba...a do tada borba bila izjednacena,ovaj englez je bio kao klokan dok ga ovaj nije išao napast u zadnje 3 sec borbe.
Silva u početku nezainteresiran, Bisping je bio ono poletan ali je izgubio snagu. Ja sam navio sa Slivu, jebo engleza
Citiraj:
Jel ima gdje na netu borba minotaura??
Zaspao sam jutros prije njega a nisam snimio...
Naravno Nova je uvijek dobra po tom pitanju >>link<<
Baja 001 je offline   Reply With Quote