Meni ako gledam u mraku laptop pomalo smeta nakon par sati, no isto i CRT. Za dnevnim svijetlom CRT se bolje vidi nego laptop. Navečer pod štednom žaruljom mi se podjednako dobro vide no ja sam pozicionirao štednu iza sebe da baca svjetlo na monitor ili laptop ali da ne upada u bilo koji ekran, tj. da se ne vidi u njima odbljesak.
E da, jutros sam imao havariju i tko zna kako će to završiti... upalih monitor iz siga a on mutan kao da ima tonu prašine na sebi, odjednom

Pogledam sa testovima na fokus iz everesta, ne vidim pročitat text na svim podlogama. Boje i dalje dobre osim blagog štiha crvene koja se može korigirat no uzeh od djece LG 19 i usporedbom vidim da je mutno i mutno... Odnjeo ga u Philips servis u Osijeku i sad ću vidjet od ponedeljka šta je, katastrofa. Garancija istekla 13.01 ove godine no reče čovjek u servisu da će zvati tog Zdravka iz Renoproma pa možda mi i priznaju,
ako netko ima bilo kakve veze sa tim tipom ( Zdravkom ) i može pomoć nek se javi na PM
Sad sam na Maxdata/Belinea 15 i ok slika no nemam mjesta ni za ljek

, djeca NEdaju svoj LG sunce im njihovo, već su me mrko gledale dok sam testirao samo
Užas, zbilja nisam pametan koji monitor uzet ako se ovaj ne popravi, muke isusove.........