View Single Post
Staro 20.02.2010., 23:08   #92
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Sjećam se da smo mi prešli Microsoftov Office paket uzduž i poprijeko (uključujići i nešto naprednije stvari iz Accessa i Excela) koje se npr. na osnovnom ECDL tečaju ni ne moraju znat. Ali nismo radili programske kodove i logičke sklopove. Osobno, nema veze, jer sam to sam pripremao zbog takvih kolegija na faksu gdje smo obradili tu materiju. Sad se prebacujem na drugi.
Realno, ECDL i informatika nije ni približno isto, dapače. Kao da usporedjujes vozaca osobnog vozila i servisera istog. Prvi ne mora znati kako automobil radi da bi vozio, drugi to mora znati, ali ne mora znati voziti.

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Da ne govorim samo koliko je glupo što ću imat dvije mature u životu. Dobro mad_duke kaže, uglavnom - sve to moraš prihvatit jer su maturu sastavili i osmisli "kompetentni ljudi koji znaju šta rade" .
To s dvije mature malo i je bezveze, ali...

Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Koja si skola??
Ja sam ekonomska,onda znas i sam kakva mi je informatika. Nikad nikakve logicke sklopove radili(spomenuli ih jednom) i slicne zadatke da bi ja to znao. Ja se s time nikad u zivotu nisam susreo da bi znao. Da idem u Elekstrotehnicku,onda bi naravno bez beda prosao,ali ovo je ekonomska...gdje se pola tih stvari uopce ne radi.
Čemu onda pokušaj u bilo čemu u informatici?

Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
E pa u tome i je stvar,zato sam razocaran i ljut,jer im nije organiziranost kako treba. Uopce im nije bio problem organizirat 2-3 sata za nas da nam pokazu to,al ne...Ne bi oni izdvojili to malo za nas. A hebga,tak je...
A tko bi to trebao raditi?