Citiraj:
Autor rams
Tražim nekakav setup koji je jednostavan za instalaciju (nisam previše vičan podešavanju Foobara), i ne sadrži previše informacija, čisto da zamjenim ovaj standardni. Treba mi playlista, album art, nekakav EQ i to je to. Ima tko kakvu preporuku?
|
http://browse.deviantart.com/customi...r2000/?order=5
Baci oko ovdje, nadji neki koji je namijenjen za verziju 1.0 i odvoji malo vremena za instalaciju.
Citiraj:
Autor srale7
A sta da ti morph kazem,nego jos jednom puno hvala
EDIT: Jel bi ta moja konfiguracija radila na najnovijoj verziji(1.0)? Ova sad radi na 0.9.6.8.
I kako da dobijem fading? Znači kad stisnem play, da mi onako fadein 3-4 sec, isto tako kad stisnem stop da napravi fadeout od 3-4 sec?
Nasao sam nesto u DSP manageru, crossfader, ali to bas i ne radi onako kako zelim, tj taj cross fader radi samo kad on sam prelazi s jedne pjesme na drugu.
|
Nema na cemu.
Nisam siguran hoce li raditi, instaliraj 1.0 kao odvojenu instalaciju, pa probaj importati .fcl.
DSP-ove ne koristim pa ti tu ne mogu pomoci, koliko znam oni niti nemaju smisla kod bit perfect playbacka.
Citiraj:
Autor Ziiky
Trebao bi malu pomoc.
Po ko zna koji puta se pokusavam sprijateljiti sa foobarom i nasao sam na netu instalaciju foobar2000-V 0.9.5.6+curacao.
Ko stvoreno za mene sve slozeno kako treba. I nekako sam ja to sredio.
Nikako da upogonim onaj AVS dolje desno, vizualizacije. Pa molim pomoc!

|
Prouci
ovaj topic i readme koji dolazi u zipu u prvom linku.