Iako je stari post,probacu ti odgovorit,mozda ce ti koristit a mozda ce nekome drugome ko bu čital ovaj thread jednog dana....
U sat vremena kolko sam proveo s ovim mišem(rad + COD4) mogu izvest ove zaključke....heben je
Šala,ovak,pletena žica mi odmah upala u oči...plus+. Uz njega dolazi kutijica s dva seta utega(razl. gramaže) te sam ga napucao na max,skopčo na komp,instalirao drajvere i zabava je mogla počet. Kvaliteta,malo odstupa od klasičnih Logi miševa,nema gume ali grip radi svoj posao,površina je mjesto gume dobila materjal na dodir sličan onome od čeg se delaju ping pong loptice...a IMHO u kombinaciji s gripom,čine stvar ugodnu na dodir...plus+.Hyper scroll je hebena stvar za net(po meni) dok se za igre,prekidačem,vraća na klasičnog klikavca...iako moram priznat,klikavac nije najsretnije riješen... plus/minus+/-. Ergonomija,to je logi car,radio sam s dosta mišonja,pa i DAdderom te logi,svojom veličinom i ergonomijom zarađuje: plus+. Thumb-buttoni mi nisu ni na jednom postoječem mišonji sretno riješeni još od doba Dual Opticala gdje su se nalazili na samom ležištu za palac,stoga nedajem nikakvu ocijenu tu.
Uglavnom,u prvih par minuta igranja CODa osjetio se napredak u igri u odnosu na dosadašnji MSI Starmause(uz svo poštovanje,sad sam shvatio da je ćesme

). Dakako tu mora doć bar tj dana prilagodbe na novo smještene funkcije i tak al ja sam zasad oduševljen. Još jedna mala zamjerka ide na račun dobro poznatog "problema"! a to je znojenje ruke....no događalo mi se na svim miševima više il manje....