View Single Post
Staro 20.02.2010., 20:01   #16
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
To je bogatstvo regionalizma u Hrvatskoj,da jedan shvati,a drugi ne. Pa i kad 9/10 ne shvati,a jednome se upali svijetlo,bogati smo. Vjerojatno ni ovo ne kužiš,pa da nacrtam,oba laptopa su gotovo identična osim što je jedan skuplji,u ovom slučaju Audi,pardon Asus - jer moram crtati.

Tako je i paralelno klišej oko ta dva,naizgled opet identična laptopa,pardon automobila,jer opet moram crtati. Golf je Acer,a Audi 3 je ASUS. Imaju naizgled iste mogućnosti,isti motor - kad moram nacrtati - komponente, a jedan košta 100 eura više od drugoga, kad moram nacrtati,kojih somića,dva,pet,deset eura više,Audi 3 od Golfa 5/6.

Ponestalo mi je mine u tehničkoj,loš sam je sigurno shvatio. Ako ti nisi, pročitaj opet. Nikada Acer neće kvalitetom nadmašiti ASUS,kao što ni Golf neće postati Audi,nije stvar klase,nego istih komponenata zapakiranih u drugačiju vanjštinu,ili komad lima zvan auto. Acer je Acer,ASUS je ASUS.

Koji god odabrao,nećeš fulati. Ljudi kupuju Kije pa se tješe sa 5g ili koliko već jamstva,mašu sa tim kao da su oslobodili grad-heroj,a opet - nikad neće Kia pro'ceed postati Audi A3. Unatoč svim silama uvjeravanja kako je to super auto,što i jest.

Dosta OT,pjesnik ide vani pit. Oba laptopa su sjajna,ali da će mi izbor biti dulje jamstvo od uvjetno rečeno,dileme Acer-ASUS,pa da ću prevagnuti zbog jeftinijeg produljenja,ili 3g umjesto 2 na Acer,ma evo,baš sam krenuo...

Odo si kupit Kiu. Razliku do Audija ću štedit. To je logika,ili zapit. Oba su auta, oba voze,zašto onda ljudi kupuju skuplje? Jer su glupi i iskompleksirani , probably.

Dream out.
thedream je offline   Reply With Quote