Citiraj:
Autor pingmachine
ne, nije, poznato je da je teoretski nemoguće da samsung F3, kao uređaj s mehaničkim i elektroničkim komponentama, rikne. štoviše, pretpostavlja se da će F4 usput u sebi raditi hladnu fuziju, a F5 bi trebao biti ono pravo - i jednoga dana kada sunce pređe u crvenoga diva i proguta zemlju, F5 će i dalje nastaviti raditi. nadživjet će sunčev sustav, galaksiju, a možda i svemir.
zasad se samo zadovolji s F3, koji ipak nije postigao mir u svijetu (no zalaže se za njega!), ali je spomenik svim silnim milijardama dosad umrlih i nefunkcionalnih diskova na svijetu.
|
očito si jako zaposlen i vodiš vrlo društven život, te misliš kak si jako pametan kad imaš vremena i samopouzdanja pisat ovakve umotvorine po forumu
al opet, možd sam ja na pogrešan način postavio pitanje, dakle, zanima me jel ovaj disk ima neke poznate slučajeve masovnog krepavanja ili nešt slično
btw, everest kaže da je disk u normalnom radu oko 30°C vruć, a nakon tretiranja sa kojekakvim kopiranjima i testovima i slično, pokazuje oko 35, temp ambijenta je oko 22-23 °C
impresivno

i men je moj dost tih, ne čujem ga vopće, sam čujem ventove