View Single Post
Staro 20.02.2010., 15:53   #81
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor m4dm4n Pregled postova
A to je od iznimne važnosti za srednješkolsko obrazovanje, kako "sastaviti" hackintosh. Ajde ti prvo nauči osnovnoškolske stvari tipa, prvo slovo u rečenici, interpunkcijski znakovi osim zareza, itd.
Kao što sam već rekao, logika je izvučena iz ECDL obrazovanja, te su pitanja tako sročena. Nije dovoljno samo sjesti pred excell te napikati što traži zadatak (makar jest bitno znati se snalaziti), nego se mora znati ono što se želi napraviti. Ako je problem sa zaključavanjem ćelija koje se odrađuje u prvom razredu srednje škola, onda ne znam što neki ljudi uopće rade na natjecanju.
O samoj kvaliteti nekih pitanja ne želim diskutirati.
mozda meni neidu interpukcijski znakovi, ali si procitao ono sto sam pisao. Kud vec ovo dijeci pod nos guraju onda nek ih i pripreme za to, zamisli sad ovu situaciju, imas 16 predmeta i sad pozeljno bi bilo da se uci svaki dan, dolaze ispiti (u školi ovi svakodnevni), dolazi usmeno, domace zadace, kao i svaki normalni tinejdjer isli bi van, i na to sve ti dodje matura, pa poslje te mature imas jos drzavnu, ali ja neznam kak netko moze nauciti psihologiju u recimo 2mj jer kod nas u školi toga predmeta nema, a neko bi silom upisao filozofski fakultet(od literature ima 1-2-3knjige, iz koje su rekli da ce biti pitanja) uopce mi se nesvidja kako je sredjena ova matura, i recimo pisalo je da se prijavilo za psihologiju preko 4000 ljudi (od toga je ucilo 10%) jer ostali su se prijavili tek toliko da malo vide oce proc ili nece (dao bog da grijesim, ali cisto sumnjam, jer onaj tko ide na ispit nemora cijeli dan u školu)

svako ima svoje mišljenje ali po meni je matura njesra, eto i neki fakulteti ce uz maturu traziti jos i prijamne ispite, svi su govorili kak ce se ovom maturom postici neki veci "nivo" znanja, a vidim hvala bogu svi profesori trce da budu na dodatnim satima predavanja, jer ovo je apsolutno nemoguce uciti za maturu i pritom za školu (svaka cast onaj tko stigne). Na TW-u je neki dan bila ona mala sto je prijavila 18 predmeta, stari joj kuho kave cijelu noc. po meni bi bilo dobro kad bi zbog te drzavne mature dali u tjednu jedan slobodan dan, evo recimo srijeda a ispit ti je u četvrtak, ako netko nije sve stigao nauciti prihvati se knjige i malo po malo uci, ali to je moje mišljenje.

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote