Poštovanje,već duže vrijeme mi se događa jedan glupi problem u vezi igranja dosta igara.
Problem je što mi se u sred igranja(nebitno koja igra bila,u nekih 7 igara mi se to dogodilo već,svaka igra na drugačiji način) "padnu" driveri od grafičke ili kao da grafička prestane raditi.U nekim igrama rade normalno do nekog dijela te na nekom dijelu grafika se samo zamrzne i stoji tako možda minutu,nakon toga mi se monitor ugasi,tj na monitoru piše da mi PC uopće nije spojen sa monitorom....e sad tu se razlikuje problem od igre do igre,..na nekim igrama mi se nakon što mi monitor ispiše da nije spojen sa Pc vrati natrag u igru i sve ok radi,a u nekim igrama ostane zamrzljeno,padne igra ili se kompletni komp zablokira i to na dosta čudan način da kad stisnem i reset tipku neradi ništa,nego kao da se sve kompletno zamrzne i komp mi se ugasi.Ponekad mi se vrati i u windows i ispiše drivers stoped working.....
Inače konfa mi je:
Intel core duo Q8300 @ 3.0Ghz
2X1Gb ddr2 800Mhz Kingmax (5 5 5 15)
Gigabyte Ga-P35-DS3 rev.2.0
SHARKOON SHA450-8P
VTX3D ATI RADEON HD 4670, 1GB
320.0 GB SAMSUNG
160 Gb Hitachi
Windows 7 32 bitna.
---------------------
Grafičku nisam nikad ni pokušao kolakti..sve komponente su istestirane sa everest test stabilnosti i sve su prošle bez problema.
Pokušao sam i instaslirati najnovije drivere za grafičku i ista stvar.Pokušao sam i mijenjati postavke u grafici kod igara i konstantno mi se događa taj problem.
Nepada mi ništa na pamet a dosta me iritira taj problem jel taman kad se uživim u igru naletim na ovu glupost...pa molio bih bilo koju pomoć da se ovo riješi.
hvala puno