View Single Post
Staro 20.02.2010., 03:36   #197
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Yes I am
Spoileri me ne diraju, meni uopće ne "upropaštavaju" doživljaj ni spoileri filmova ni igara

Thx za odgovore, dakle, biti će zabavno špilati sa konstantno cloakanim Predatorom

Što se tiće Motion Trackera, da, i mene živcira što stalno pišti i diže tenzije, ali nek bar pišti sa razlogom a ne stalno beepati k'o nezdrav

Još samo answer za ovaj Alienov Harvest, kad uloviš humana i dovedeš mu facehuggera, kakve koristi od toga? Vjerovatno samo fatality...
http://www.youtube.com/watch?v=3foXJ...eature=related

Ma sto se tice cloak'a, uopce nije takav overthrill, jer sada i kad si full statican presavijas svjetlo i marinci te mogu skuzit ako se malo potrude, da ne spominjem kad trcis ili skaces, pojavljuju se one strujne iskrice, koje te mogu odat.. Ne moze se vise desiti da ti marinac protrci tik ispred nosa i ne skuzi te (osim ako nije retardiran) S druge strane ako su Alieni u djiru, oni te "nanjuse" puno prije nego ti njih skuzis.. Ovo sa facehuggerima je mislim samo dio mehanike SP gameplaya, kao nekakav zadatak za daljnji progres, i mislim da nema neku bitniju svrhu. Neka odgovori netko 'ko je presao SP.

edit* evo Cy me preduhitrio u vecini tocaka