Opet moja malenkost u potrazi. Naime već duže vrijeme tražim tracker specijaliziran za filmove. Nešto kao PTP il' bivši scenemovies, ali nažalost dotični je zatvoren za registraciju, invite onemogućen, stoji sljedeće: "We are closed until RC2! Please try again later". Koliko vidim od ostalih PTN pati od gubitka baze svako malo, Karagarga čini mi se ipak previše zadire u alternativu možda se varam, ali čitam da je seed jako težak pa bi zaobišao, trash žanr me slabo zanima tako da Cinemageddon otpada, Cinematik ima dvd format only, a ipak bi tracker sa xvid-om/x264 - što mi preostaje?
TehConnection? Djeluje mi super, ima tko od korisnika da napiše koju? Da se bacim u potragu za pozivnicom? Inače me zanimaju većinom stariji filmovi, pošto novija produkcija i ne daje mi neku pretjeranu želju za gledanjem. Pored TC-a, možda goem? Znam da PTP ima liste kao 1001 Movies tako ako pojedini tracker od navedenih ima takvo nešto, još bolje pošto mi je dovoljno 3-4 dobra filma mjesečno koje bi seedao dok se boje ne izgube. Nadam se odgovoru od nekoga filmofila koji je u torrent vodama.