View Single Post
Staro 19.02.2010., 10:52   #1055
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nisam siguran da sam shvatio što si htio reći,na koji način ću koristiti SSD, pokušat ću odgovoriti kako znam.

U stolnom kompu iz moj komp,to prvo i prvo,konfiguracija piše,nedavno je obnovljena,nema 2 tjedna. Tražim zamjenu za Seagate koji je dao svoje kao sistemac i htio bi nešto brže,a njega ću ostaviti za backup,kao treći disk.

Dakle SSD+WD Green kao storage + Seagate backup. Tako sam zamislio nekakvo uklapanje.

Ne znam uopće na što bi obratio pozornost pri kupnji,osim cijene i prostora? Računao sam da mi je 64gb dovoljno,80 nije naodmet,a sve iznad neisplativo cijenom,jer od 120gb neću koristiti pola sigurno,nikad. Taj SSD bi samo imao instalaciju Viste na sebi i Office,u biti,tipični C drive bi bio. Tražio sam ravena na PM da mi posta link ja juggernautovu temu za kloniranje diskova,pa bi sa Seagateove C particije samo bacio klon na SSD, a Seagate kasnije formatirao i backup složio.

Nadam se da je to kakvo si korištenje mislio,i jesam bar malo objasnio. Dakle stolni komp iz potpisa,nosio bi tipični C: sa običnih diskova,Vistu i programe,i to je to.
thedream je offline