View Single Post
Staro 18.02.2010., 18:58   #64
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Lik, to još i dan danas nije jasno ni AMD inženjerima i zato kaskaju. Isto tako Intelovim inženjerima nije bilo jasno zašto je A64 sa jednom jezgrom toliko superiorniji od njihovog Smithfielda sa dvije sljepljene Prescott jezgre.
Dizel... ser.es!
Da ISTA znas o CPU industriji i razvoju procesora u zadnjih 15ak godina ne bi okolo sipao ovake jeftine pamflete iz BUGa!
Da je AMD imao love za launch Hammera u svom punom sjaju ni C2D mu ne bi bio konkurencija a kamoli Netburst.
Btw Hammer je u svom okrnjenom obliku je predstavljen 2003. a C2D 2006.
Zasto AMD nije imao para mozes vidjeti u sudskim tuzbama koje Intel gubi po cijelom svijetu a sada je na redu i FTC koji nece biti blag poput EUa i zadovoljit se sicom od 1 milijarde dolara.

Ja znam da ovo sto pricam nije najjasnije tebi a ni novinarima nasih informatickih tiskovina ali ovo sto pisem je cisto da znas da postoji i other side.

Citiraj:
Autor Gx25 Pregled postova
Sve to stoji ali opet mi nije jasno da naprednija arhitektura moze biti toliko naprednija da 2 jezgreni proc je jednak ili bolji od cetverojezgrenog s tim da quad ima veci klok?
Tako da Intel trosi jednako love u marketing koliko AMD trosi u razvoj novih procesora!
Ulaganje u obliku rabata pojedinim OEM proizvodjacima da budu Intel Insade only te ''optimiziranje'' koda pojedinih benchmarka (koji pocinju s: IF CPID is Intel genuine use 100% of intructions ELSE only use older then 5 years) ni ne spominjem!