View Single Post
Staro 18.02.2010., 13:50   #744
generic9974
Premium
Moj komp

generic9974's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor marke Pregled postova
hm... i to sam pokušo, znači bnetov modem nije nigdje spojen, nego sam samo potego jedan kabel iz linksys-ovog jednog od 4 izlaza u svoju mrežnu, i svijetli lampica da je spojen, i kompjuter prepoznaje da je spojen ali bez pristupa internetu, no nemogu uć u njegove postavke nikako...
ja sam ih nocas iza ponoci zvao jer mi je brzina downloada u zadnje vrijeme 1 Mbit a treba biti 4 ......

- jedini savjet koji sam uspio dobit od korisnicke podrske je da restartam modem da potegne nove postavke???????

- nakon restarta dogodila mi se identicna stvar kao i tebi .... imam wireless router spojen na modem i tako to radi bez greske do sad ....

- naime router se nije mogao spojit na modem nikako pa sam izbacio router i spojio komp direktno na modem .....

....e sad i ja sam dobio slikice kao ti pa sam ovaj unknown network rucno podesio na known (stavio sam home network i tako ukljucio file sharing i te điđe baje) i uspio sam osposobit internet ali opet premale brzine downloada (ping i upload su ok)

..... kad dodjem doma pogledat cu u cemu je problem ... meni javlja da DHCP nije enablan ali ja mogu uci u postavke routera i tamo veli da je i an network connection details veli da je ... (ne pali ni rucno postavljanje IP adrese)

... ocito su nesto sprčkali s postavkama modema