Citiraj:
Autor domis
na svom antecu ja skoro pa silujem te bočne stranice dok zatvaram i nijednom mi nije pukla ta kopča. ako znaš što i kako treba raditi, nebude ti pukla
|
Ne kazem da mi se pokidalo (nije jos

) ali kopce su plasticne (dok su na chieftecu i Obsidianu metalne) i samim time su lomljive i ne tako kvalitetne/robusne. Nebi im ruke otpale da su ih napravili limenim

.
Citiraj:
Autor domis
ti dok radiš na kompu stalno pogledavaš dal ti lampica svjetli ili ne?
ja jedno vrijeme nisam tu lampicu ni imal spojenu jer nisam htio ni znati dok mi komp radi 
p182 je po meni savršeno dizajnirano kućište, upravo po funkcionalnosti, tu ne mislim pozicije lampica 
|
nebi vjerovo ali DA ja dosta koristim tu lampicu - jer kad se "posrce" sav RAM (8GB) sto je nekoliko puta dnevno

onda se cudim sto mi komp tako sporo radi odjednom kad ono otvorim vrata i vidim lampica se ne gasi jer pravi VMemory

. Da ima lampicu gdje joj je i mjesto (ionako je power lampica vani tako da ova nebi naruznila kutiju ni 0.01%) nebi imao taj problem. Ovako moram instalirati razno razne HDLED i HDI programe da barem u trayu vidim kad mi HDD radi

. Po meni ima jos nedostatka i ja sam ih naveo a druga je stvar sto masa ljudi nemogu sebi priznat da su mogli i bolje proci

. Ne govorim o izgledu kucista jer izgled je subjektivan ali kvaliteta izradee nije ni priblizna Obsidianu.
Citiraj:
Autor domis
ne govorim da je taj p182 najbolje kučište, ali meni je subjektivno najbolje (upravo radi minimalističkog dizajna) 
|
Samim time bi trebao dozvolit da netko ima drugacije misljenje bez da "napadas" ako je drugacije od tvoga jer je i jedno i drugo subjektivno - right

?. Tema je otvorena i ja sam covjeku rekao svoja ISKUSTVA a ne recenzije/testove kao sto neki navode. Eto ja samo znam da nema sanse da bi dao vise 900+ kn za tu kutiju. Nisam je mogao vidjeti prije kupovine pa je islo na slijepo i eto nisam bas odusevljen izradom.
Da se razumjemo, i dalje je kutija xx puta bolje nego razne no-name kutije i tu nema spora smao eto po meni ne vrijedi te pare a nikako nije za usporedbu sa Obsidianom.
Citiraj:
Autor luks 88
ne znam kakvo je P182, al ja sam neki dan uzo antec solo i mogu reć samo sve pohvale od izrade do funkcionalnosti, stranice su poprilično teške, nelomljive i nesavitljive...ja mu do sada nisam našao nikakvu zamjerku, a dosta patim na kvalitetu.5+
|
S obzirom da ne pricas o P182 mislim da nema svrhe dalje raspravljati o njemu - jel tako ?? Mislim NEMAS P182 a replayas meni u vezi njega

. Moguce da je tvoje Antec Solo kvalitetnije izrade (ne ulazim u to jer ga nemam ali imam 6 ovih drugih koje mogu komentirati kompetentno jer su predmenom) od P182 ali ako nemas i 182ku da usporedis onda je bespredmetno. Proizvodjaci imaju razlicite "klase" / serije pa moze i kvaliteta varirati sto se naravno osjeti i na cijeni/opremi - skoro pa kao kod automobila

.
P.S. Znam da ce se javiti nekolician vlasnika P182 da ga "opravdaju" jer nemoguce da su oni kupili loshe ali to je tako kod na su "narodu" (moras sam sebe uvjerit da si odlicno "pazario"

). Ali ljudi daj budite malo objektivni ponekad. Ni Obsidian nije SAVRSENO kuciste (i pre skup je) a kamoli Antec P182 koji je klasu ili dvije ispod po kvaliteti

.