Moj savjet je NE KUPOVATI kod dotičnog "Adria Computers".
Prije par mjeseci sam tamo naručio procesor koji nije bio drugdje dobavljiv i imao sam nadasve nebično skustvo.
No da počnem priću od početka:
Čujem se sa čovjekom telefonski i pitam za procesor. Da slučajno nije neka zabuna, pošto je drugdje procesor nedobavljiv. Dotični gospodin je odgovorio da nema problema, naon uplate na tekući račun firme za maksimalno 2-3 dana proc dolazi na moja vrata.
Kao što je bilo dogovoreno ja sam novce uplatio. Prođe 3 dana i proca naravno nema.
Ponovno kontaktiram čovjeka, što je sa dotičnim procesorom i počne priča. Da je procesor trenutno nedobavljiv i da nema problema oko toga pošto on ima dosta veza, da će on to nabaviti za 1-2. Prođe još 2 dana i čovjek se ne javlja. Nazovem ja ponovo i normalno proc još nije dostupan, međutim nudi on meni drugi prockoji je bolji... ali malo više košta. Moj odgovor je nakn sve ove priće bio :"Ne hvala, ja bih molio svoje novce natrag!". Nema problema odgovori čovjek, kad dođem u firmu uplaćujem novce na vaš tekući. Dogovoreni dan je prošao, međutim novci još nisu uplaćeni. Pošto sam tih dana imao dosta veliku gužvu na poslu i nisam imao vremena konstantno provjeravati tekući niti kontaktirati dotičnog gospodina prošla su još dva dana. Drugi dan naveče oko 20:00h zove mene dotični gospodin da se nalazi blizu mene i ako imam vremena da se nađemo radi povrata novaca. Moj odgovor je bio nema problema, da više završim tu priču i dobijem svoje novce natrag. Kada sam se sreo sa dotičnim gospodinom uredno mi je vratio uplaćeni iznos uz priču da on ne vidi dobro i da kod tih novčanih transakcija preko interneta uvijek iskrsnu neki problemi, da je prije par dana zabunom uplatio novce na krivi račun koji je na nesreću bio blokiran i svoje novce više ne može dobiti natrag itd... Nema problema mislim ja, bitno da sam dobio svoje novce.
Ali za 2-3 dana dolazi meni na mail poruka da se čovjek zahvaljuje na trgovini i da je račun za procesor poslan na moju poštansku adresu i da se veseli ponovnoj suradnji.
Moja poruka je ako želite da nakon uplate novaca za određenu komponentu naganjate dotičnog gospodina i nadmudrujete se za povrat svojih novaca slobodno trgujete s njime.
A ovaj događaj pokazuje da dotičnog gospodina ne zanima webtrgovina i zadovoljni kupac, već je ovo samo jedan način pranja novaca.