Citiraj:
Autor Lewis
Ma daj, pa zatvorit bocnu stranicu na Antecu je nocna mora, neznas hoce puknut one plasticne kopce na dnu/vrhu ili ce ruka proletit unutra kolko se savija/uvija plastika/lim  . Malo si ne objektivan NHF. Corsair je za tog Anteca svemirski bord po izradi/kvaliteti. Osim toga onaj ko je dizajnirao ovog Anteca P182 treba ponovo ici na tecaj iz dizajna funkcionalnosti. Pobogu HDD activity lampicu je stavio IZA poklopca prednje stranice pa jedini nacin d aje vidis je da drzis otvorena vrata - nuff said  .
Kao sto rekoh imam ih sve svakodnevno pred sobom i mogu biti objektivan bez obzira koliko sam platio kutiju i ako nesto ne valja ja cu to reci bez obzira sto je moje (za razliku od vecine onih koji sudjeluju u ovoj temi i govore da je bas njihovo kuciste najbolje  ).
|
ne znam kakvo je P182, al ja sam neki dan uzo antec solo i mogu reć samo sve pohvale od izrade do funkcionalnosti, stranice su poprilično teške, nelomljive i nesavitljive...ja mu do sada nisam našao nikakvu zamjerku, a dosta patim na kvalitetu.5+