Citiraj:
Autor Lewis
Ma daj, pa zatvorit bocnu stranicu na Antecu je nocna mora, neznas hoce puknut one plasticne kopce na dnu/vrhu ili ce ruka proletit unutra kolko se savija/uvija plastika/lim  . Malo si ne objektivan NHF. Corsair je za tog Anteca svemirski bord po izradi/kvaliteti. Osim toga onaj ko je dizajnirao ovog Anteca P182 treba ponovo ici na tecaj iz dizajna funkcionalnosti. Pobogu HDD activity lampicu je stavio IZA poklopca prednje stranice pa jedini nacin d aje vidis je da drzis otvorena vrata - nuff said  .
|
na svom antecu ja skoro pa silujem te bočne stranice dok zatvaram i nijednom mi nije pukla ta kopča. ako znaš što i kako treba raditi, nebude ti pukla
ti dok radiš na kompu stalno pogledavaš dal ti lampica svjetli ili ne?
ja jedno vrijeme nisam tu lampicu ni imal spojenu jer nisam htio ni znati dok mi komp radi

p182 je po meni savršeno dizajnirano kućište, upravo po funkcionalnosti, tu ne mislim pozicije lampica
Citiraj:
Autor Lewis
Kao sto rekoh imam ih sve svakodnevno pred sobom i mogu biti objektivan bez obzira koliko sam platio kutiju i ako nesto ne valja ja cu to reci bez obzira sto je moje (za razliku od vecine onih koji sudjeluju u ovoj temi i govore da je bas njihovo kuciste najbolje  ).
|
ne govorim da je taj p182 najbolje kučište, ali meni je subjektivno najbolje (upravo radi minimalističkog dizajna)

makar, u poslijednje vrijeme mi se malo i lianli dopada