View Single Post
Staro 17.02.2010., 19:49   #227
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor quantum112 Pregled postova
Vis, sto se tice postarine, ne znam koliko bi to doslo, ali racunam dosta. Ispod 100 kn tesko. Mene zanima koliko je on kostao novi
Gubim zelju za pisanjem Quantum112. Ne mogu se oteti dojmu da si kupovinu monitora pretvorio u igru parlaonice. Skretanje od jednog na drugi monitor; malo dojmovi, malo kondicionala i onda ponovo nista. Ako u Zagrebu postoje dostupni monitori koje smo 5x spomenuli, a ti svaki put ponovo od nule startas kao da to nisi procitao? Sad idu strategije preko druge zupanije... sto bih pametno mogao reci i zasto?

Cak i kad procitas ovaj dio, tvoj sljedeci post ce opet od nule zapoceti novu pricu u kojoj skaces od onoga sto sam ti nekoliko puta ponovio. Do danas si preko grupe mogao imati 10 adresa koje si mogao konkretizirati u telefonske pozive i posjete vlasnicima. Panasonici, HP-i, Mitusbishiji...sve to stoji na grupi, ALI, tebi to nije zabavno dok u isto vrijeme kazes da goris za kvalitetnim CRT-om? Kako nakon toga ocekujes da te i dalje netko gleda kao ozbiljnog kupca?

Najveci prodavac polovnih monitora iz regije Davor, zavrsio je CRT karijeru. On je bio najpouzdaniji izvor za sve koji nisu mogli ili htjeli kupiti nove modele. Modeli koje je prodavao su mahom bili jako dobri. Ali godine vise ne idu na milost. Ako ovo nije prvi vlasnik, morat ce se podesiti a ti to sam neces moci. U svakom slucaju kao jedini monitor ili glavni na stolu, blize mazohizmu nego potreba.

Praksa kod slanja velikih monitora je vrlo uhodana i dapache poznata svakom vozacu autobusa. Upravo na taj nacin se preuzimaju monitori od kupca iz druge zupanije. Jasno, od onih koji ne mogu vlastitim prevozom organizirati transport od ili do kupca. Stotine monitora je tako preuzeto i to je uhodani nacin.
Visage je offline   Reply With Quote