View Single Post
Staro 17.02.2010., 16:30   #39
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Zapravo nas pomalo vrijeđaju s tim social networksima, misle da nemamo život nego da moramo visiti po njihovim mrežama za socijaliziranje...
Mislim da se i u ovom slučaju može primijenuti svaka roba ima svog kupca. Svima je poznato da te novopečene društvene mreže ne zjape prazne, naprotiv.
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Pa da, navlače ljude da se koriste njihovim mrežama, pitanje je zašto...
Osobno mislim da živimo u vremenu kada nas navlače na sve i svašta, nikad nije bilo lakše doprijeti do pojedinca tako da je željeno postignuto. Čak su nekad i ljudi pričali kako bi bilo fantastično da se možeš povezati sa bilo kim i kada hoćeš, a danas je manjoj skupini ljudi preko glave tog povezivanja i globalizacije, dok druga većina nije ni svjesna toga. Zašto? Zašto bi netko želio usaditi strah od *ubaci naziv bolesti* nego da uplašena populacija potrči da uradi sve što mu je sugestirano da ostane zdrav i siguran. Kada si o nečemu ovisan, ne pitaš cijenu, tako da je sasvim normalno što ljudi okreću glavu od činjenica koje kritički pokazuju prstom na razne društvene mreže, forume, MMORPG-ove *nadopuni listu*.

EDIT:

Slažem se, forume sam podebljao da ne zaboravimo da i oni mogu biti loši za pojedinca, ne uvijek, ali postoji mogućnost zavisno od više faktora.

Zadnje izmijenjeno od: tOta. 17.02.2010. u 16:57.
tOta je offline   Reply With Quote