View Single Post
Staro 17.02.2010., 11:21   #2863
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Dakle, ako misliš da Domy loše obavlja svoj posao i da to "ne služi na čast PCE forumu" fino obavijesti admina i skreni mu pažnju na ono kaj je po tvom mišljenju loše.
Ali to sam pretjerao i to je bila sporedna stvar o njegovom ključanju ona tri linka.
Nisam sljep, pročitao sam: "npr. ako smatrate da netko od moderatora loše obavlja svoj posao"

Tu sam pogriješio i trebao sam taj dio putem formulara konkretno za njega uputit primjedbu ali onaj drugi dio koji je @tor obrisao neću prežvakat,
postoje 3 moderatora koji kupuju/prodaju na tržnici a ne moderiraju i to nije primjedba na moderatore nego na administraciju, sam rad foruma i to
bi onda trebalo biti dozvoljeno postati ovdje kad se već posta i kojeg moda postavit u Audio, Video, DVD... Nemam ništa protiv ni jednog modratora
pa čak ni Domy-a, ( samo mi se postupak nije svidio ) čak naprotiv.., nisam htio jednog odat @tor-u iako je navaljivao ali ako imamo na forumu moderatore
koji ne moderiraju a "živi su" što se to nebi smjelo znati ?

edit: pisao sam ovdje s namjerom da obrišem link kad vidiš da ne šaljem PM ko debil a tu pišem...

Zadnje izmijenjeno od: stuc. 17.02.2010. u 11:37.
stuc je offline   Reply With Quote