17.02.2010., 10:59
|
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Autor stuc
Jel znaš sve od riječi do riječi šta sam napisao ili si došao samo pripomoć kolegi ?
Dakle ja sam pretjerao u postu i to nije bilo u redu od mene i izvinjavam se ali ja nemam probleme osobne prirode ni sa jednim moderatorom niti imam
primjedbe na rad pa koga onda da prijavljujem tim obrascem ? Izvukao sam samo statistički podatak koji se nadovezuje na @fanATIk-ov post, podatak
koji nije tajan i svi ga mogu vidjeti no napisati ga ne smijem jer sa PM-a ide prijetnja 
|
A kaj se sad praviš grbav, došlo mi je na mail ono kaj si napisao-to spada pod
Citiraj:
npr. ako smatrate da netko od moderatora loše obavlja svoj posao
|
Ili si možda preskočio taj dio kad si čitao, valjda je previše teksta pa ti je promaklo
Za svaki slučaj:
Citiraj:
Poštovani članovi,
obzirom da se u zadnje vrijeme povećao broj žalbi i raznih primjedbi tehničke i osobne prirode, od sada ih možete prijavljivati direktno administratorima, i to putem ovog formulara.
Ovim putem molimo da NE prijavljujete postove koji su suprotni pravilima foruma, jer za to postoji opcija "prijavi post" pored svakog posta, kao i upite vezane uz editirane ili obrisane postove, pogotovo na podforumima tržnice!
Ovim putem molimo da prijavljujete probleme tehničke prirode (npr. nešto loše radi sa serverom, ili se ne uspijevate prijaviti, itd.), te probleme osobne prirode (npr. ako smatrate da netko od moderatora loše obavlja svoj posao, ili jednostavno imate neki prijedlog za rješenje nekog problema). Link do formulara
|
Dakle, ako misliš da Domy loše obavlja svoj posao i da to "ne služi na čast PCE forumu" fino obavijesti admina i skreni mu pažnju na ono kaj je po tvom mišljenju loše.
Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1
Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
|
|
|