Citiraj:
Autor Visage
P serija ima jednu ruznu sabotazu, poznatu u bircu medju ekipom kao Mikrosvičo. Preveliki je pritisak od maske do njega i ja sam na 19 i tvom morao pokojeg ubaciti novog.......
|
Puj, puj

Budem te spominjao ako mi se desi

Ma ne, gumbići rade odlično i osim početnog podešavanja zbilja ih nisam nešto koristio. Monitor je većinom u stand-bay ( rijetko ga gasim na prekidaču ) i zaključane kontrole.
Kupljen je 13.01.2007, Renoprom. 3.690,00kn

a ja sam ga platio 1.200,00kn godinu dana kasnije. Informatička firma sa 20-tak CRT-a i jednim zaposlenikom prelazila na LCD.
Bijel ko sir, mirisao na novo kad sam ga došao pogledati. Radio je na 1600 x 1200 @ 85Hz i 9300K, pojma oni nisu imali za profesional mode a ni geometriju
mu nisu ništa podesili, 1cm sa svih strana bilo crno. Godinu i pol sam ga držao na 1280 x 960 @ 100Hz a ostatak od toga radi na 1320 x 990 @ 95Hz, može i 120Hz
na toj rezi ali mi je sve iznad 95Hz nekako font slova kao deblji, manje oštar i bijela je čudna. zapravo kao da je slika "premekana". Malo čudna ova reza ali mi paše
veličinom ikona, slova, mjesta itd...
Kod njih je radio 8h na dan i to ne svaki dan a kod mene je prevalio ~16660 sati, 60% od toga surf, 30% filmovi i 10% igice. Ako je kod njih
radio 8h x 22 radna dana to je ~2112h rada + ovo moje, jel to puno ? A nije ni toliko radio kod njih, da nisam znao i vidio račun mislio bi čovjek
da su ga kupili i stavili na stol juče... Sad mi je istekla 3-godišnja garancija pa eto razmišljam o kakvoj generalci za nedaj bože...