netko , znam i tko ali nebitno sad mi konstantno na meni nedokuciv nacin provaljuje u fejs i gmail accoung.za fejs mi se zivo *ebe , vise me muci gmail . Istina imao sam ultra laganu lozinku dosad jer eto nisam imao iskustva sa mentalno nestabilnim osobama .Things have changed i situacija je takva kakva je.
nemam nikakve firewallove ni slicne brije , koristim onaj neki kao sigurniji https oblik pristupanja ( ? ) gmailu .
U normalnim uvijetima u dnu gmail prozora treba pisati ovo
Trenutno koristite 1277 MB (17%) od dopuštenih 7424 MB.
Posljednja aktivnost na računu: prije 21 minuta na ovoj IP adresi (89.164.xxx.xxx). Detalji
e a meni je dosad pisalo ovak
Ovaj je račun otvoren na drugoj lokaciji na ovoj IP adresi (93.138.101.157). Posljednja aktivnost na računu: prije 11 minuta.
(jel mogu sta vidjet iz tog , pretpostavljam da se mjenja bar svaka 24h adresa?)
no gmail ima mogucnost da se izlogiraju sve ostale sesije to sam i napravio . password promjenih isto .
cak sam mogao vidjeti kad se ta kreatura spajala.
sta da jos napravim , na koji nacin mi je uopce provaljeno , mjenjao sam od one ultra lagane lozinke vec jednom pass?
uzgred receno ta ista ludakinja je "provalila" i curi u gmail. stavlja svoje slike kao profile pictures , kopira nase razgovore , salje mejlove u moje ime (!?!? wtf) i tak.
imam li osnove ic na neku visu istancu(abuse , murja ) il cu uspjet rijesit nekak softverski to? nebih inace kukao al bas mi treba gmail.