Citiraj:
Autor stuc
jer se svakim paljenjem računala on ponovo kalibrira.
|
To je samo osnovno podesavanje koje nakon uobicajene stabilizacije post paljena odvrti na pocetku. Ali kad je opcija aktivirana, tada citavo vrijeme "nivelira" po idealu. Sad kad je ipak skupio neku konkretniju satnicu mozda i nije tako napasno kao na pocetku. Gust postavki ili max trajanje? To moras sam odluciti ili naci neku sredinu. P serija ima jednu ruznu sabotazu, poznatu u bircu medju ekipom kao
Mikrosvičo. Preveliki je pritisak od maske do njega i ja sam na 19 i tvom morao pokojeg ubaciti novog. Ali pristup je toliko blesav, da je kolicina skidanja i predradnji kao da ides do same utrobe. Totalno nelogicno. Nadam se da ne lupas previse po gumbima jer neces se oduseviti ako ikad budes zelio doci do kontrole iznutra. Malo su previse povjerenja imali u trajnosti prekidaca, pa ovako slojevito onemogucili lagan pristup. Kupi par komada jer "meni" gumb je prva zrtva. Posebno ako te ostavi pod vikendom kad vise nemas gdje kupiti. Cak je i zvuk pritiska dosta indikativan na tim modelima, bas zbog prevelikog pritiska na masku.
Citiraj:
Autor stuc
Koliko je općenito vijek trajanja te P serije ?
|
Koji je vijek covjeku, autu, zivotu? Nekome pet pet, nekome deset... tesko je uzeti mjeru. Ako si prvi vlasnik, ne moras se bojati jos dosta vremena. Ovisno o satnici i kojecemu.