Mene zanima sljedeće... Lokacija, Beli Manastir... Antena je na stupu od neki 4 metra... okrenuta je prema odašiljaču... Analogni signal, je onako osrednji, na nekim kanalima i loš... U blizini kuće su dvije zgrade, sa 4 ili 5 katova nisam siguran, udaljenost zgrade je oko 200 - 300 metara... Zgrada je napravljena za branitelje, i ima u sebi neki poseban lift za invalide... Pojavom te zgrade jednostavno se kvaliteta signala smanjila na kvalitetu kakvu sam iznad opisao... E sad, pokušao sam na antenu ubaciti pojačalo analognog signala, ali bez prevelikog uspjeha... Prije nekih 2 tjedna htio sam preći na digitalni signal, kupljen je Samsungov LCD TV koji ima u sebi ugrađen DVB-T prijemnik, ali signal se jednostavno ne hvata.. probao sam i sa DVB-T uređajem spojenim na stariji televizor, ali ni tu nema signala.... E sad pošto sam ajmo takoreći neznalica što se tiče svega ovoga, zanima me što bi moglo stvarati probleme u prijemu signala?? da li mu smeta pojačalo analognog signala, da li bi možda mogao biti problem u toj zgradi i tom liftu, ili jednostavno loša pokrivenost signalom???...., inače u svom stanu, koji je na drugom kraju grada, hvatam digitalni signal, bez problema, stan je na 4. katu zgrade, a tik uz zgradu je mlin i silosi... i tu nemam problema... eto ako ima netko kakav prijedlog, volio bih poslušati... hvala....