Pozdrav svima,
Evo i meni treba nešto u rangu ove cijene što se tu spominje, zahtjevi bi bili isto što je i navedeno u postu od blondie "
internet 70%, filmovi i mjuza 25% i onih zadnjih 5% igre,
dakle, nešto što nudi dobar omjer uloženog i dobivenog, i šta će se moći komodno korisiti sljedećih par godina" , Od igara ajmo reci ovako da bi htio ako je moguce prvo izdanje Kol of djuti 4 zaigrati tu i tamo, ako ne, onda barem COD 2 (za njih negdje procitah da ih i ona intelova integrirana GM 4500 moze pokrenuti na slabijim detaljima ). Bilo bi dobro da baterija bar 3 sata drzi (tu ne podrazumijevam igranje, samo koristenje neta, eventualno gledanje nekakvog streama), ako moze vise jos bolje, ona mi je relativno bitnija, pa ako ima neka graficka koja manje trosi a pokrece gore navedeno, super

Rama pozeljno 4 gb, moze i 3 ako je to dugorocno dovoljno za nevedene potrebe, harda 320 GB bar.
Modeli koje sam i ja gledao su u biti svi ovdje spominjani, dakle Compaq Presario C61-320, Acer Aspire 5738ZG-444G32Mn, Lenovo G550A, i mozda ovaj Asus ako moze netko prokomentirati jeli valja ista
http://protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=28832 ...
Toliko mi za sada pada na pamet, ako jos kakvo pitanje se nametne u hodu, necu se ustrucavati upitati

Unaprijed hvala!