16.02.2010., 09:44
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor jopis
Zbilja nisam nikad kužio ovakve padobrance?? Ti očito igraš protiv kompa?? To nije bit pes-a, pes je društvena igra, za nadmudrivanje sa frendom, ja ga igram još od prvog dijela prije xx godina na velikom psx-u 1ici, i ovaj 2010. je duplo bolji pes od 2009., a da ne pričam od 2008. i šema gdje sam guzio sve frendove sa 5-7 golova razlike konstantno... Ovdje treba igrat i trudit se, nema lakih kontri, nabijanja lopte trokutom naprijed i sl. gluposti, sporiji je i taktičniji, treba mislit malo, a da ne kažem da je 2x realniji od 2009. upravo zbog takvih kao ti naviklih da se uzmu te "Božje" ekipe i da ih nijedan obrambeni ne može zaustavit, e pa prošla baba s kolačima, sad ako taj ibrababa ima body balance manji od obrambenog igrača koji ga čuva, normalno da će ga obrambeni zaustavit, ili ako je sporiji normalno da će ga ovaj pretrčat i uzet mu loptu, to su napokon realnije postavili; i sad se konačno može jako lijepo parirati takvim "Bogonjama" u slavnim momčadima i sa normalnim, da ne kažem slabim ekipama.....
A ako ti je igra spora ili tako nešto, lijepo si skini GACP patch, zadnju verziju, ili PES Edit.com patch, zadnji je 1.7 i instaliraj i imaš fino u kitserveru postavke i za brzinu igre i za grafiku i sve ostalo, i stvarno se može igra prilagoditi svačijim zahtjevima. 
|
Igram s više ekipa, ali najviše s Barcom. Uglavnom Bogovi su bili i ostali, i nisam rekao da je ibra svemoćan, ali da ga neki pokemon izgura 
Uglavnom igram s frendovima, i to su gluposti. Primjerice nabaciš s centra, Pato potrči, obrana ostane visoko a vratar vata duhove i eto primjer gola. Da ne kažem da jebeno ne sudi ruke i sva ostala sranja, a prednost ne pušta 
I da igrao sam odavno PES, i priznajem da je nekada bilo Bogova (06, Henry, Messi, Ronaldinho, Adriano i sl, stariji Batistuta i ekipa) ali sada je prilično ok, osim što ima nekih pokemona 
|
|
|