Citiraj:
Autor proudixz
u mojoj situaciji testiranja svog OC proca. nije bilo tako u 1H dovoljno. no dobro kako vi kazete , vjerujem. mozda mi je bas centralno grijanje utjecalo i temperatura ambijenta , pa se nakon 1sat vremena povecala.razmisljao sam na te stvari.
|
Ja sam stavljao TRUE, CM V8 i Xigmatek Thors Hammer na svoj i7 920, opalim mu Prime i ona temp koju postigne za 10-15 minuta je ajmo reć' konačna temp jer je bilo tako svejedno kad sam ostavljao Prime po 2 sata, temperature su oscilirale, stalno su išle gore-dolje, ali sve u tih stupanj ili dva
Večih razlika u temperaturi nije bilo nakon 10ak minuta i nakon 2 sata
Citiraj:
Autor dadosbcro
a i to sto kazes, vec cu nesto iskemijati, na kraju krajeva cu izbusiti rupe pa cu pricvrstiti kako spada jos 2 od 120 jer imam jos 2 CM koja nisam koristio s 70cfm  ...nadam se da ce to onda biti dosta hladnog zraka za za neki posteni OC 
|
Ti kužiš da ti ta dva venta koja bi stavio neće pripomoći OC-u koliko crno pod noktom?

To je više da si mirne duše da imaš intake ventove koji pune kučište vanjskim zrakom i da ostale komponente budu u ambijentalnoj temperaturi, no da će nešto pripomoči Megahalemsu - neće

Za njega je bitan onaj vent koji je na njemu.