Ne zelim sad tu pametovat, ali svi ovi prijedlozi se manje vise stalno vrte, sto se tice trznice, ali ona je i dalje ista.
Tu neki zagovaraju ukidanje procijena? Ok, ali ima dosta ljudi sa hardwerom kojega nema na nabavi.net i onda ni sami ne znaju realnu cijenu i za to procjena sluzi.
I sad to ukinut.
Ja sam radije za to da se jazavcima koji stavljalju komponete tipa E8400, 2x2 gb ddr2 g-skill, Cosair VX450,na procjenu stišću infractionsi i da se takve procjene brisu.
A ovakvih ima dosta, i zatrpavaju pdf.
A sto se tice trznice, jbga, treba se sam stitit od pokvarenih trgovaca. Napravio sam dosta trgovina tu po forumu, sto kupovao, sto prodavao, nit sam koga kad zajebao, nit sam kad bio zajeban. A drzao sam se samo pravila koje vec svi i znaju.
Znači NE trgovanje sa novim članovima, članovima sa malo postova i opcenito nepoznatim članovima. A ako sam se vec i upustao u trgovinu sa takvim članovima, uvijek se osiguram da me ne zajebu. Znači ako nesto kupujem od njega, llijepo mu kazem da mi to prvo posalje, pa mu ja onda uplatim, jer sam tu na forumu 2,5 godine, i čovjek sam sa imenom i prezimenom. Ako je posten, svaki ce to prihvatit, ako nesto mulja, naravno de ce me odbit i tu znam za da nesto smrdi i priča zavrsena.