Citiraj:
Originally posted by Isus
prvo ak nisi skuzio Fairy je za razliku od Britney zensko.
Drugo Blik NISU punk kao ni Green Day eventulano Kidergarten poppunk al s punkom veze nemaju.
Po meni su Blik 182 neki komrcijalni nu metal i a green day post grunge ( iako su mi OK).
Punk su: Toy Dollsi, Pistolsi, Clash, Vibrators, PTTB, Misfits pa sad ti s tiem usporedi Blink i Green Day.
|
samo malo.
Usporedit cu blink i pistolse.
Ako si cuo pistolse (a sigurno jesi) onda znas kakve je brzine njihov ritam a kakav je od blinka. Blink je duplo brzi bas kao i drugi punk bendovi : green day, NOFX, rancid...
Kako mozes reci da blink i green day nemaju veze s punkom?
Svasta! Pistolsi su prvi poceli s tim "punkom" uz ramonese i u to vrijeme je to bilo divlje i brzo. No danas kada poslusam taj "pravi punk" sve je nekako sporo i jadno (dakako ne sve pjesme da se razumijemo). meni pistolsi zvuce recimo kao neki nabrijani onaj stari rock n' roll koji je elvis prašio. a upravo to i je , no u medjuvremenu punk je postajo sve brzi i brzi da bi na kraju dosegao brzinu grupe NOFX. to je za mene pravi punk.
Ja ne znam koje je tebi mjerilo za punk ali ako je samo nabrijanost, opak izgled na stageu, heroinski sid vicious i druge "opake " stvari nije ni cudo sto ti se blink ne svidja posto pjevaju o sexu, sprdanju drugih, zenama i totalnoj zajebanciji.!