Svaki, ali ama baš svaki put se svi prijedlozi za poboljšanje kvalitete foruma, tema i postova svedu na yebenu Tržnicu. Ljudi, da se ne znam kaj uvede i da se postavi 30 moderatora, Tržnica bude i dalje koma, jer su ljudi kreteni i ne dolaze na Tržnicu radi prodaje, kupnje i procjene, nego isključivo radi muljanja. Bilo da se dotepu s online-oglasnika, news grupa, dječjih foruma ili nečeg sličnog - ostaje činjenica da im je jedini cilj zayebati sve do reda i onda se praviti Englez. Nisu on krivi, nisu oni takvi. Ma da, pričaj mi priču. Cijeli forum se vrti oko te Tržnice, a da ne pričam kak se svi ti muljatori, prevaranti i budale bez premca, jako lijepo prošire po ostalim podforumima i onda čitamo njihova sranja kud god da kliknemo.
Rekel sam milijun put, Tržnica je magnet za vandale svih vrsta, a vi se trudite poboljšati ju za koga? Zar stvarno mislite da bude taman da se uvede sve dosad predloženo Tržnica postala bolja? Ne bude, jer su vandali gori od nas, gori do te mjere da budu vlastitu majku zayebali samo da se mogu po školama, menzama, kafićima, kvartu i da stvar bude žešća - na poslu, hvaliti podjednako glupim prijateljima, kak su nekog zayebali. Jer baš je fora nekoga prevariti za 50-100-500 ili više kuna, pa se onda s idiotskim frendovima smijati kak je ovaj ili ova nasjel.
Kad se Tržnica ukine, jasno na štetu nekolicine onih koji se njome koriste kak spada i bez muljanja, onda bude ovaj forum lišen mase sranja i budala, koje su se registrirale samo radi Tržnice. S vremenom bude sve manje vandala, jer bez Tržnice 90% sadašnjih korisnika nema razloga za svakodnevno praćenje foruma, a kad se sva ta prevarantska ekipa isfiltrira - onda je najlakše opet ponovno pustiti Tržnicu u pogon. Čistu i lišenu sranja, s tri osnovna podforuma i s pravilima tolko ekstremnim za potencijalne prevarante, da bude im brzo splasnula volja za registracijom, a kamoli za muljanjem.
Znam da ovo kaj sam rekel nema efekta, ali ljudi dragi ovo nije portal imena PC Tržnica s pripadajućim forumom za trgovanje i samo to.
Nažalost, izgleda da u zadnjih par godina postaje upravo to.