Citiraj:
Autor tOta
Teme koje su zaključane mogu poslužiti kao eventualna pomoć pri procjeni, Dobar loš zao trgovac triologiji - raspravi. Zadnja stavka - par redaka ispod. Čak mislim da se i dobar dio tema obriše.
|
Zato sam rekao da se npr: brišu teme starije od 30 dana, ili starije od 60, 90 koliko god je potrebno. Svejedno nešto što je koštalo prije 3 mjeseca xy kuna, sada košta xz kuna.
Citiraj:
Mislim da je nešto slično već predložio kolega Visage, ali ako me sjećanje ne vara prijedlog nije prihvaćen i odlučeno je da se takve teme ostave kao referenca za upoznavanje sa radom foruma novim članovima. Dio sa pravilima treba svaki novi član upoznati, ali mislim da ne postoji nijedan više način kako nekoga natjerati da ih pročita, osim kroz popup prozor prije svakog pošalji odgovor.
|
Šta mene briga jel netko čita pravila ili ne čita, ako ne čita ban i dobro. Ja kad otvorim neki forum pročitam pravila, pravila su da se čitaju, a ne da se neko uči na starim temama, da je tako ne bi ni bilo pravila, nego bi svi učili na otvorenim temama.
Citiraj:
Znači mogu godinu dana dizati svoju temu u kojoj prodajem nešto što s pada u sferu - večno će da bude tvoj. Neograničeno je ipak previše.
|
U čemu je tu problem da netko diže temu godinu dana, ako ne može prodat nek diže, da se sve rasčisti i napravi reda, vjeruj mi jako jako malo takvih tema bi bilo.
Citiraj:
Mislim da je previše za očekivati od pojedinih članova da se drže predložene kategorizacije, kada pojedinci stavljaju "Profesionalno napajanje " pod Ostalo, dok postoji podforum Kućišta i napajanja.
|
Opet ne vidim u čemu je problem, ako netko ne može odrediti kategoriju onog što prodaje onda stvarno šta radi na ovom forumu, ako namjerno ne želi postati gdje treba, tu su opet disiplinske mjere i dobro.
Citiraj:
Imam osjećaj da bi prva predložena stavka bila najpopularnija. Definitivno, naravno nije svatko u istoj mogućnosti, ali o tome se da razglabati.
|
Mislim da 99% ovog foruma ima mobitel s kamerom i da je u mogućosti uslikati stvar koju prodaje, ako netko prodaje komad hardvera od 100-200€, a pri tome nema za normalan mobitel/fotoaparat onda stvarno ne znam šta reć. Nek ne prodaje ovdje i doviđenja.
Citiraj:
Znači ti imaš pravo na svoju temu sa 900 postova / 2 godine prisustva na forumu, ali ja ne. Karikiram, ipak je malo štur prijedlog. Možda da se određeni podforum vodi po referenci iz triologije Dobar loš zao tema, ali mislim da ovaj prijedlog bi trebao imati ne baš velik prioritet, pošto ima i bitnijih stvari za riješiti, imho.
|
Ne mora biti 1000 i ne znam koliko, neka bude 2000 ako je problem 1000, uopće nije bitno, samo da se dobiju neke privilegije starijih i uvaženijih članova u odnosu na ove s 0 postova.
Mislim da je bit ovog cijelog pitanja hoće li netko "gore" (ne mislim na tora, Jelca ili bilo kojeg moda) odlučiti jel mu je na forumu bitnij broj postova ili sadržaj tih postova. I da, hoće li Horza u razumnom vremenskom roku riješiti probleme koji se vuku sada već predugo. Nekako mi izgleda da je problem nerješiv koliko se već vuče. Svaki put kad netko nešto pita Horzu uvijek neki ljutiti odgovor tipa: "pa kaj vi još jedini ne znate da se problem riješava?" ili "ajde za promjenu reci nešto konstruktivno..." I sad se već riješava ko zna koliko. Ako je nerješivo neka se izjasni i pokušat će riješiti netko drugi. Ako je riješiv nek kaže bit će gotovo tad i tad. Pretpostavljam da su neki ovdje dobri s Horzom, nemam ništa protiv njega niti vas, ali jedostavno forum ne radi kako bi trebao. Nadam se da sad nisam dirnuo u osinje gnijezdno i volio bi da je sve ovo što sam napisao moja izmišljotina, ali ja sam stekao takav dojam u zadnje vrijeme.
Molim vas nemojte mi odgovorit sa svađalačkim stavom i rascjepkat post na milijun redova, analizirati riječi i vaditi iz konteksta nego samo ako se može da se kaže kad će i hoće li uopće taj famozni upgrade biti gotov.