View Single Post
Staro 15.02.2010., 16:49   #611
Visitor Q
Premium
Moj komp

Visitor Q's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
settings : tamo dx=9 i bloom=false pa sejvaj

Meni bome pomoglo... igra radi osjetno fluidnije, kuzi se razlika, ali je podnosljivo.
-->
Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Meni izgleda ovako..."C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2 - BETA\BFBC2Game.exe" +fullproc

Evo nekih 3-4min gameplaya kao attacker...sve cipelcugom...već je bio kraj match-a tako da je sve što je moglo već bilo uništeno pa Destruction 2.0 gotovo da i nije uključen u ovo mjerenje, a opet iznenadio me load...

Ovo pred kraj sam izašao iz igre pa se load progresivno smanjuje...

Proc@default...
Znas sta, skuzio sam da i ja imam te peakove i do 80+ % ali to je samo na prijelazima nekim, na kraju partija itd. Kad se onaj tweeter url javi npr.

Ugl. se zauzece vrti izmedju 40 - 60 % Mislim da su te price o quad procevima pretjerane i da je velikoj vecini nas upravo GPU uze grlo. Ima logike da dodatni threading pomaze ovima sa HD5XXX ili X2 karticama, ali vecini ne.

Citiraj:
Autor dUG1 Pregled postova
Cini mi se da fullproc fora ne radi sa trojezgrenim procesorima (tipa ko winzip, koji prepoznaje paran broj jezgri), jer sa tim dodatkom i bez njega, dobivam identican FPS.

Btw, kak se moze "forsati" DX9?
idi u documents/BFBC2Beta/ ---> settings : tamo dx=9 i bloom=false pa sejvaj

Meni bome pomoglo... igra radi osjetno fluidnije, kuzi se razlika, ali je podnosljivo.